Over #TRUUS:

IMG_8094

“Dit BLOG is gemaakt om nuttig te zijn, een metgezel, een zielsverwant. Het is een BLOG van bewustwording en om het te kunnen schrijven heb ik het moeten doorleven. Het bood me de kans op de verborgen lessen die ik in mijn leven ben tegengekomen, deels te verzamelen en te delen.” (uit: Leef – Mark Nepo)

Welkom bij TRUUS schrijft. Ik ben Truus uit Groningen, samenwonend met mijn man en onze twee dochters. Sinds april 2017 zit ik in de ziektewet met een BURN OUT, dat langzaam overging in een DEPRESSIE. Voordat ik ziek werd werkte ik parttime als verpleegkundige. Ik schrijf graag en wil mijn verhaal delen om meer herkenning en erkenning te krijgen voor deze moderne ziekte. Ik hoop anderen hiermee te kunnen helpen, want ik weet als geen ander hoe eenzaam, alleen en moeizaam dit proces is. Ik vind het spannend om mijn verhaal te vertellen aan de buitenwereld. Ik heb lang lopen wikken en wegen, wil ik mij wel kwetsbaar opstellen naar de buitenwereld? Daarnaast zijn er al genoeg BLOGS over dit onderwerp… Mijn Nederlands is wellicht niet meer op niveau van wat het geweest is. Maar het hoeft niet perfect, het gaat om de inhoud, om het verhaal en het proces naar herstel…

Het gaat niet om het resultaat, maar om het proces. Als je je alleen richt op het proces, kun je ook altijd trots zijn op wat je doet, ongeachte wat eruit komt. Ik neem je mee naar mijn verhaal, zit jij ook met een depressie of burnout thuis, weet dat je niet alleen bent!

Heb je (hulp)vragen of een reactie op mijn schrijven, dan nodig ik je uit om het contactformulier in te vullen. (klik op contact – bovenaan de pagina).

#TRUUSDEMOEDERVANSUUS #BURNOUT #DEPRESSIE #ZORG #MOEDER #HERSTELLENVANBURNOUT #OUDERSCHAP #STRESS